Reklam
Reklam

"ULUSAL BASIN BİZİ ÖTEKİLEŞTİRİYOR"

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı bu haftaki olağan toplantısını Siyasi İşler Başkanı Hayati Balcı Başkanlığında gerçekleştirdi.

"ULUSAL BASIN BİZİ ÖTEKİLEŞTİRİYOR"
18 Mayıs 2022 - 11:51
Daha önce Yeniden Refah Partisi’ne yönelik sosyal medya ambargosu uygulandığını açıklayan Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı, Ulusal Basında hala yer bulamadıklarını ve ötekileştirildiklerini belirten açıklama yaptı.

“Yine Birinci Parti Durumundayız”

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gündeme ilişkin sorularını çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisi’ne yoğun bir katılım ile üye kayıtları her geçen gün daha da artıyor. Nisan ayında siyasi partiler arasında yine birinci parti durumundayız. Ulusal basın bizden hiç bahsetmede biz inanıyoruz ki yerel basın bizi istediğimiz noktaya taşıyacaktır. Yerel basından daha çok paylaşım ve destek bekliyoruz. İktidarın yandaşı TRT, A Haber, ATV, Star TV, CNN Türk  bizden bahsetmiyor. Yeni kurulan Deva Partisi, Gelecek Partisi, Zafer Partisi gibi daha yeterli üyeye sahip olmayan partileri gündem yapıyorlar.” ifadeleri yer aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum