ÜMİT ÇEBİ: "BİZ ÜLKEDE ADALETİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ile Araklı Eski Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümit Çebi ve parti yöneticileri Cuma günü Nesnel Medya Ajans'a (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) ziyaret gerçekleştirdi.

ÜMİT ÇEBİ: "BİZ ÜLKEDE ADALETİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
21 Ocak 2022 - 17:48
Ünye’de gerçekleşecek Saadet Partisi Divan toplantısı dolayısıyla Ünye’ye ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kuru (GİK) Üyesi Ümit Çebi, “Bizler milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi temeline dayanan hak ve adalet düzeni kuracağız.” ifadelerini kullandı.

“Mecliste Milli Görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisi Olmayınca Meclis, Milletin Meclisi Olamayacaktır”

Saadet Partisi Genel İdare Kuru (GİK) Üyesi Ümit Çebi , “Saadet Partisi olarak şuanda Türkiye’nin her tarafında araziye çıkmış durumdayız. İnsanımıza birebir dokunarak Saadet Partisinin bu ülkede mutlaka mecliste olması gerektiğini ifade ediyoruz. Saadet Partisi 1974 yılından itibaren Bülent Ecevit ile kurduğu koalisyon ile birlikte 77 ve 75 yıllarında Süleyman Demirel ile kurduğu ve 96 yıllında Tansu Çillerle kurduğu koalisyonla birlikte bu ülkede neler yaptığı aşikârdır. Kısaca bizim olmadığımız yerde hangi koalisyon olursa olsun hüsran olduğunu, sol ile yaptık destan sağ ile yaptık destan olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. 96-97 yıllarında biz bu ülkede emekçinin, çalışanın, çiftçinin, köylünün emek hakkını alın terinin karşılığını çalışanlar noktasında %100 ile %300 çiftçi ve köylü konusunda %240 taban fiyatlı fındıkta olmak şartıyla Türkiye’de milli ekonomiyi kurduk. Ülke tarihinde ilk kez borçlanmaya gitmeden kaynak paketleri dış borç ve havuz sistemiyle iç borç ile faizi engelledik. Türkiye ilk kez maddi, manevi olarak ayağa kalkan bir döneme geldi. Mecliste milli görüşün tek temsilcisi Saadet partisi olmayınca meclis, milletin meclisi olamayacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Türkiye’deki Sosyal Adaletsizliği Ortadan Kaldıracağız”

Saadet Partisi’nin bu seçimde meclise girmesinin öneminden bahseden Çebi “Milletimize sesleniyoruz milli görüş hareketi mutlaka mecliste olmak zorundadır. Eğer ülkede genç işsizliğin, yuvalarında maddi manevi perişan olan insanların ayağa kalkmasını istiyorsanız seçim zamanı mührün altına Saadet Partisi’nin meclise girmesi için oylarınızı kullanmak bu milletin asil borcudur. Biz şuna inanıyoruz ki milletimizin oyu bize anasının ak sütü gibi helaldir, hakkımızdır. Ülkedeki kokuşmuş düzenin mutlaka ortadan kaldırılması lazım. Bizler milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi temelinde hak ve adalete dayanan adaletli düzeni kuracağız. Biz Ülkede adaleti ortaya koyacağız. Herkesin huzur içinde olacağı bir Türkiye inşa edeceğiz. Biz buna büyük aşk ve şevkle hazırlandık biz milletimizi gönülden seven bir teşkilatız. Ülkemizde üretim yapacağız sadece betona yatırım yaparak değil üretimin, sanayi ve teknolojinin önünü açacağız. İşsizlikten intihar edenlerin olduğu, üniversite mezunu işsiz gençlerimize iş bulacağız. Üretimin olduğu yerde istihdam olur. Türkiye’deki sosyal adaletsizliği ortadan kaldıracağız. Bizim temel dayanağımız adalettir. Adaletin olmadığı yerde ekonomi ve siyaset hatta hiçbir noktada huzur olmaz. Bu millet eğer çocuğuna iş arıyor, dış siyasette Avrupa birliğinin kapısında adeta uşak gibi muamele gören Türkiye değil kendi değerleriyle ayağa kalkmış güçlü bir Türkiye modelini ortaya koymuş ve destek İslam Birliğiyle birlikte yeni bir medeniyetin kapısını açmış, milli ekonomiyi ayağa kaldırmak istiyorlarsa Saadet Partisi’nin bu seçimde meclise girmesi gerekmektedir.” açıklamasında bulundu.

Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu  ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ile Saadet Partisi Genel İdare Kuru (GİK) Üyesi Ümit Çebi ve Parti yönetimine teşekkür etti.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum