ÜNYE 1957'DE KARAYİĞİT DÖNEMİ!

Başkan Mehmet Ali Durak’ın görevi bırakmasının ardından kayyuma devredilen Ünye 1957 Spor’da başkanlık görevine gelen İş insanı Osman Karayiğit, basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.

ÜNYE 1957'DE KARAYİĞİT DÖNEMİ!
12 Temmuz 2022 - 14:40
Salı sabahı Osmanlı Sofrası Restoran'da gerçekleştirilen basın toplantısında Ünye 1957 Spor’un eski Başkanları Osman Çakıroğlu ve Hamza Alp de hazır bulundu.

“Gayemiz Takımımıza Sahip Çıkmak”

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Ünye 1957 Spor2un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karayiğit, “20 gündür kamuoyunun teveccühüyle birlikte Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Ünye 1957’yi kayyumdan kurtarıp yeni yönetimimizi oluşturduk. Ünye Sporumuz’a sahip çıkmak için bu yola baş koyduk. Hedefimiz kısa süreli değil, uzun vadeli planlamalara dayanmaktadır. Ünyelilerden ve Ünye 1957 sevdalılarından da takıma destek bekliyoruz. Gayemiz her zaman Ünyesporumuza sahip çıkmaktır. Yönetimimiz birkaç gün içinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.” İfadelerini kullandı.


"Sevdamızı Yeniden Yaşatacağız"

Yeni Başkan Karayiğit’in ardından konuşan ve konuşmasında yeni yönetimi desteklediğini belirten Ünye Spor Eski başkanlarından İş İnsanı Osman Çakıroğlu, “Sevgili başkanımızın önderliğinde değerli arkadaşlarımızla birlikte güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. İnşaallah yıllık hedefler değil, uzun süreli başarılarla birlikte yeşil beyaz sevdamızı yeniden heyecanla yaşatacağız. Bizler Ünyesporumuzu aslında sahipsiz bırakmadık ve gerekli birtakım çalışmalar yaptık. Biz inanıyoruz ki Ünyelileri en güzel günler bekliyor.” dedi.


Program açıklamaların ardıdan basın mensuplarının Karayiğit’i tebrikleriyle son buldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum