Reklam
Reklam

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLU AĞUSTOS SONUNDA İHALEYE ÇIKIYOR 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı müjdeyi verdi, Ünye-Akkuş-Niksar yolu ihaleye çıkıyor.

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLU AĞUSTOS SONUNDA İHALEYE ÇIKIYOR 
26 Temmuz 2022 - 17:21
Ordu ziyaretleri kapsamında çevre yolu tünelinin bitiş törenine katılmak üzere Ordu’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ünye-Akkuş-Niksar yolu ihalesinin yapılacağını müjdeledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun AK Parti Ordu İl Teşkilatını ziyaretlerine eşlik ettik. Sayın Bakanımız burada yaptığı konuşmada, bölge için önemli bir konumda olan Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu’nun iyileştirme ihalesinin Ağustos ayı sonunda yapılacağının müjdesini verdi. Ünyeli hemşerilerim ve şahsım adına Sayın Bakanımıza böyle önemli bir konunun çözüme kavuşması adına verdikleri müjde için teşekkür ediyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada ise, “Ünye-Akkuş-Niksar yolu ile ilgili İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan, Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’yla görüşerek Ünye-Akkuş-Niksar karayolunun Ağustos ayı sonu itibari ile ihale edileceğinin sözünü aldılar” ifadeleri yer aldı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum