ÜNYE BELEDİYESİ'NDEN ŞANLI TARİHİMİZE SAYGI TURU

Ünye Belediyesi Muharip Gaziler ve ailelerini Çanakkale Şehitliği turuna gönderdi.

ÜNYE BELEDİYESİ'NDEN ŞANLI TARİHİMİZE SAYGI TURU
13 Haziran 2022 - 17:11
40 kişilik kafileden oluşan grup, bugün Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan uğurlandı. Uğurlamaya Gazi ve ailelerinin yanı sıra Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu ve gazilerin yakınları katıldı.


4 gün sürecek olan Çanakkale Şehitliği ziyaretinde Muharip Gaziler ve ailelerinin ulaşım, konaklama ve diğer tüm ihtiyaçları Ünye Belediyesi tarafından karşılanıyor.



Kafile ile birlikte Çanakkale’ye hareket eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı yaptığı açıklamada, “manevi değerlere her zaman sahip çıkan ve bu tür organizasyonlarla bunu en iyi şekilde ortaya koyan Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ederim” dedi.

Kafileyi uğurlayan Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel ise Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ekibi olarak tarihi değerlere sonuna kadar sahip çıktıklarını belirtti. Gürel, Çanakkale’nin gerçekten şanlı tarihimiz açısından görülmesi gereken bir yer olduğunu belirterek, herkese nasip olmasını diledi.

Başkanvekili Gürel, daha sonra tur otobüsüne binerek Çanakkale ziyaretine katılacak olan Muharip Gaziler ve ailelerine hayırlı yolculuklar diledi. Ünye Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale Gezisi’nde tüm tedbirler de düşünüldü. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yolculuk öncesi gerekli incelemeleri yaparak, yolculuğun güvenli bir şekilde geçmesine yardımcı oldular.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla gerçekleştirilen organizasyon kapsamında önümüzdeki haftalarda şehit yakınları ile öğrenciler de yapılacak turlarla Çanakkale’yi görme fırsatı bulacaklar.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum