Reklam
Reklam

ÜNYE'DE NARKOTİK OPERASYON!

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ünye’de operasyon gerçekleştirdi.

ÜNYE'DE NARKOTİK OPERASYON!
26 Ocak 2022 - 11:28

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ünye’de operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli şahısların kontrolleri sırasında ele geçirilen yasaklı maddelere ekiplerce el konularak kişiler hakkında da adli işlem başlatıldı. 2 kişi ise tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu basın açıklaması şu şekilde;


“18/01/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (299) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (21) adet Ecsatsy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (20) adet Ecsatsy hap ile (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum