Reklam
Reklam

ÜNYE'DE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ABD'NİN KARARINA TEPKİ!

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Ankara’daki Büyük Gençlik Kurultayına gitmeden önce Ülkü Ocakları Ünye Temsilciliği üyeleri Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Ülkücü yemini yaptı.

ÜNYE'DE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ABD'NİN KARARINA TEPKİ!
10 Ekim 2021 - 17:08 - Güncelleme: 10 Ekim 2021 - 17:18
Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran ve Ülkü Ocakları Ünye İlçe Başkanı Serkan Gürkan'ın katılımıyla 7 Ekim'de Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda akşam saatlerinde toplanan Ülkü Ocakları mensubu gençler askeri düzende dizilerek Ülkücü yeminini tekrarladı. Grup yaptığı yeminin ardından yola çıkarak Ankara’daki Gençlik Kurultayına katıldı.
ABD’nin Ülkü Ocakları'yla ilgili aldığı karara karşı açıklama yapan Ülkü Ocakları Ünye İlçe Başkanı Serkan Gürkan, "Biz Ülkü Ocakları olarak her süreçte devletimizin yanında olduk. Bunun en yakın örneğini ülke olarak 15 Temmuz’da acı bir şekilde yaşayarak tecrübe etmiştik. Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak bu ülkenin son kalesi, Ülkü Ocakları olarak tüten son ocağı olmaya devam ediyoruz. ABD Temsilciler Meclisi’nin aldığı ‘’Ülkü Ocakları bir terör örgütü olabilir, araştıralım’’ kararını şiddetle kınıyoruz. Terörü çıkarıp, besleyen bir gücün dünya genelinde Türk geleneğini yansıtan, İslam ferasetini sergileyen Ülkücü Harekete terörist yaftası vurması çok manidardır. Ve şu şekilde özetleyebiliriz: İmam Şafi’ye sormuşlar; Fitne zamanı hak ehlini nasıl anlarız? demiş ki : ‘’Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.’’ İşte Türk gençliğinin özünü koruyan, tüten son ocak Ülkü Ocakları’dır ve buyurun derdi bizimle aynı olanlara kapımız açıktır." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum