Reklam
Reklam

ÜNYE'DE  'YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK'  ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ünye’de 'Yayalar için 5 adımda güvenli trafik' uygulaması yapıldı.

ÜNYE'DE  'YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK'  ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
07 Mayıs 2022 - 12:43
Trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", bu günü takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak değerlendirilmektedir. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı, 7-13 Mayıs Trafik Haftası çerçevesinde 'Yayalar İçin 5 adımda güvenli trafik' projesinin etkin olarak anlatılması, trafik güvenliğine katkı sağlanması için bilgilendirme, bilinçlendirme ve denetim faaliyetleri bünyesinde sürücü ve vatandaşlara ekiplerce uyarılar yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Ünye'nin belirli noktalarında Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Türk,  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel'in katılımıyla Trafik Haftası çerçevesinde ' Yayalar için 5 Adımda Güvenli Trafik' konulu denetim düzenlendi.

Jandarma trafik ve polis trafik ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada araçlar tek tek durduruldu ve sürücü ve yolculara proje hakkında bilgi verilerek broşür dağıtıldı.

Sürücü ve vatandaşlar, ekiplere uyarılarından dolayı teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum