Reklam
Reklam

ÜNYE EMLAKÇILARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Ünye’de emlak sektörde önde gelen isimler, 21 Nisan Perşembe Akşamı Yüzüncü Yıl Restoran’da iftar yemeğinde bir araya geldi.

ÜNYE EMLAKÇILARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
22 Nisan 2022 - 12:32
Ünye’de faaliyet gösteren Cici Baba Emlak Sahibi Hasan Şenses ve Tepe Emlak Sahibi Ceyhan Akkaya tarafından organize edilen iftar programına ilçe genelinde faaliyet gösteren emlak firmaları ve aileleri katıldı.

Sektörün temsilcilerin bir araya geldiği organizasyonda kaynaşma ile birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, program sonrası konuşma yapan ve organizasyonun ev sahiplerinden Tepe Emlak Sahibi Ceyhan Akkaya, “Bu akşam sektörümüzdeki dostlarımızla bir arada olalım istedik. Gerek kaynaşma, istişare ve bir aile ortamında bu akşam orucumuzu açalım dedik. Öncelikle bu organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan siz dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yine İnşallah birlikte yeni programlar yapmayı diliyoruz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Akkaya, konuşmasının sonunda düzenlenen iftar yemeğinin Ünye’deki emlakçıların ve gayrimenkul danışmanlarının dernekleşmesi için önemli bir adım olabileceğini dile getirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum