ÜNYE'NİN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALT İLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç mahallesini asfalt konforuyla birbirine bağlamak için çalışma başlattı.

ÜNYE'NİN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALT İLE BULUŞUYOR
07 Haziran 2022 - 14:34
Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

ÜNYE’DE ÜÇ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞUYOR


 
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Sarıhalil merkezde emülsiyon asfalt çalışması başladı. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Kaledibi ve Erenyurt mahallerini birbirine bağlayan yol emülsiyon asfalt ile buluşacak. Toplam uzunluğu 4 bin 700 kilometre olan güzergâhta, 4 km’lik bölümde çalışmalar tamamlandı. 700 metrelik kısımdaki asfalt çalışmaları ise sürüyor.
 
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
 
Mahallelerinde yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfalt ile birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşmuş olduk. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum