ÜNYE'NİN BEKO MAĞAZASI YÜZLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA AÇILDI

Avrupa’daki milyonlarca evin ilk tercihi olan BEKO, Ünye’de San İnşaat Ticaret Ltd. Şti. güvencesiyle yüzlerce kişinin katılımı ile ilk ve tek mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

ÜNYE'NİN BEKO MAĞAZASI YÜZLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA AÇILDI
29 Nisan 2023 - 16:49
Ünyeli tanınmış iş insanı İnşaat Mühendisi Nedim Can ve ailesinin işletmeciliğini yaptığı BEKO Ünye Mağazasının 29 Nisan Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine başta protokol üyeleri, iş dünyası ve vatandaşlar olmak üzere yüzlere kişi katıldı.

Kaledere Mahallesi Çınarlı Caddesi No:7/A adresinde hizmete giren BEKO Ünye San İnşaat beyaz eşya mağazasının açılışında Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, MHP Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hayati Balcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, siyasi parti temsilcileri, oda, dernek ve diğer STK’ların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan San İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Can’ın oğlu Av. Alper Can, yaptığı konuşmada BEKO’nun dünya ölçeğinde önemli bir marka olduğunu, bu markayı Ünye’ye kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, tüm konuklara teşekkür etti. Av. Alper Can, babası İnşaat Mühendisi Nedim Can’a da kendi üzerindeki tüm emeklerinden dolayı misafirlerin huzurunda teşekkür etti.

“Can Ailesi Örnek Bir Ailedir”

MHP Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk de başta İnşaat Mühendisi Nedim Can olmak üzere Can ailesinin aile dostları olduğunu, Ünye’de hem aile olarak hem de iş yaşamında örnek olduğunu ve açtıkları yeni işletmeyle Ünye ekonomisine de katkı sunacaklarını söyleyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

“Can Ailesi Ünye’ye Hizmet İçin Burayı Açtı”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplanmamızın sebebi Can ailesinin değerli bir markayı beyaz eşya sektöründe Ünye’mize kazandırmalarıdır. Ünye’ye kazandırdıkları mağazanın kendilerine ve Ünye’mize hayırlı olmasını dilemek üzere buradayız. Buradan sadece para kazanmak değil, Can Ailesi’nin Ünye’ye hizmet etmek için burayı memlekete kazandırdığını da çok iyi biliyorum. Onun için Cenab-ı Allah, bereketli, hayırlı kazançlar nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

“Can Ailesinin Tebrik Ediyorum”

Açılış programında son olarak Ünye Kaymakamı Ayhan Işık konuştu. Kaymakam Işık, konuşmasında, “Böyle önemli bir markayı Ünye’ye getirdikleri ve böyle güzide bir mağazayı ilçemizde hizmete açtıkları için Can ailesini tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş dua yaptırırken, açılış kurdelesini de Kaymakam Işık, Belediye Başkanı Tavlı ve Milletvekili Adayı Şanlıtürk ve İnşaat Mühendisi Nedim Can ile oğlu Av. Alper Can birlikte kesti.

Kurdele kesiminden sonra mağazayı gezen yüzlerce kişi mağaza ve ürünleri inceleyerek başta Nedim Can olmak üzere ailenin diğer fertlerine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum