Reklam
Reklam

ÜNYE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ARPACIOĞLU: "BİZİM İÇİN BU MİLLETE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREFTİR"

Geçtiğimiz hafta Ankara’da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Meclis’teki grup toplantısında parti rozeti takılarak İYİ Parti’ye katılan Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, bugün de İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle parti rozetini İlçe Başkanı Feryal Çuhacı’dan aldı.

ÜNYE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ARPACIOĞLU: "BİZİM İÇİN BU MİLLETE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREFTİR"
19 Ekim 2021 - 17:01 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 17:11
Saat 13:00’deki törende İYİ Parti İlçe Başkanı Feryal Çuhacı yaptığı konuşmada “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener diyor ki; ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.’ Aramıza bir cesur daha katıldı. Sayın Ahmet Arpacıoğlu’na hoş geldiniz, teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Çuhacı’nın ardından konuşma yapan Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Geçen hafta Ankara’da Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından rozetimiz takıldı. Bugün ise ilçe teşkilatımız tarafından da bu rozetimizi sizlerin karşısında tekrardan almış bulunuyoruz. Bugüne kadar ‘İyiler hareketine’ destek veren ve cesurlar ile birlikte yürüyen tüm değerli cesur kardeşlerimi gönülden kucaklıyorum. Bizler de bu güne kadar cesurlar hareketinde gönüllüydük, bugün ise fiilen beraberiz. Bugüne kadar memleketimizin her zaman yanında bulunduk ve vatandaşımıza hizmet, hakka hizmet düsturu ile görev yaptık. Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi olmak üzere, Ordu İl Başkanımıza, Ünye İlçe Başkanımıza ve teşkilatımıza bizleri davet ettikleri ve kabul ettikleri için saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Eski Belediye Başkanı Arpacıoğlu’nun konuşması İlçe Başkanlığı’nda hazır bulunan parti yöneticileri ve üyeleri tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Konuşmasına bundan sonra İYİ Parti’de vatandaşa hizmet edip, partiyi iktidara getireceklerini söyleyerek devam eden Arpacıoğlu, “Bizlerin de bu partiye vereceği destekler ve hizmetler ile partimiz inşallah bir gün iktidara ulaşacak ve Genel Başkanımız da Başbakan olacaktır. En büyük şeref, parti üyeliğidir. Bu gün bu şerefe ben de mazhar olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bizler ilimize ve ilçemize en iyi hizmetlerde bulunmak ve milletimizi geleceğe daha güvenle bakan bir toplum yapmak için buradayız. Aziz Atatürk’ün ifadesinde ki gibi ‘Bu millete hizmet etmek en büyük şereftir, millet sevgisi vatan sevgisinden kaynaklanır.’ diyorum. Bizler vatanımıza ve milletimize hizmet etmeyi bir şeref kabul ediyoruz. ‘Ne mutlu türküm diyene.’” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, Başkan Arpacıoğlu’ya ve rozet takma törenine katılan Arpacıoğlu’nun eşi Fatma Arpacıoğlu’ya parti rozetlerini yoğun bir alkış eşliğinde takdim etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Murat YILDIZ
    2 yıl önce
    Belli oldu ki Sayın Arpacıoğlu bir sonraki yerel seçimlerde Ünye Belediye Başkanlığına aday olacaktır. Sayın Ulvi Gündoğdu; soru cevap görüşmelerinizde, sayın başkanın dünyada hızla yayılan ve ülkemiz için yeni olan yerel kalkınma kavramı hakkındaki görüş ve düşüncelerini, eğer seçilirse yerel kalkınmaya katkılarının ne olacağı ve bu konuda neler yapabileceğini soru olarak kendisine yöneltmenizi rica ederim. Malumunuz ihtiyaçların sayıca artışı ve çeşitlenmesi dünyada olduğu gibi ülkemizde de geleneksel belediyeciliğin terk edilme zorunluluğunu ortaya çıkarmıştır. Bu anlamda eski icraatları takdire şayan olan sayın başkanın bunları tekraren ifade etmeleri yerine geleneksel belediyecilik dışında neler yapacağı hakkında bir haber yapmanız ya da canlı yayın tertip etmeniz daha doyurucu olacak ve ayrıca merak uyandıracaktır. Saygılarımla... Başarılarınız daim olsun.