Reklam
Reklam

ÜNYE OFF-ROAD KULÜBÜ RİZE'DEN İKİ BİRİNCİLİKLE DÖNDÜ

Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü, 25 kişilik ekibi ve 2 tane yarış aracıyla Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karadeniz Off-Road Kupası yarışına katıldı.

ÜNYE OFF-ROAD KULÜBÜ RİZE'DEN İKİ BİRİNCİLİKLE DÖNDÜ
28 Kasım 2021 - 18:11
Toplamda 25 aracın kayıt yaptırdığı ve 23 aracın da start aldığı Off-Road yarışında S3 klasmanında Pilot Muhammet Gül ve Co Pilotu Harun Gül, S2 klasmanında ise Pilot Celal Cem Yanık ve Co pilotu İbrahim Okuyucu birinci oldu.

Rize’deki yarışlarda farklı klasmanlarda iki tane birincilik elde edilmesiyle ilgili açıklama yapan Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü Başkan Alper Argan, “Öncelikle yarışçılarımıza teknik destek sağlayan üyelerimiz Ahmet Şirin, Yasin Sanioğlu, Adnan Basiloğlu, Muhammet Emin Kaim, Özgür Yelkovan ve Kürşat Basiloğlu’na teşekkür ederim. 2021 yılında gerçekleşen toplamda 5 ayaktan oluşan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karadeniz Off-Road Kupasını Ünye Off-Road Spor Kulübü olarak başarılı bir şekilde tamamladık. Bundan sonraki süreç 2022 yılı için yapılacak olan yarış takviminde bizler de Ünye Yunus Emre Off-Road Spor kulübü olarak kamu kuruluşları ile yapacağımız istişareler neticesinde yarış tarihimizi belirleyeceğiz. Yaklaşık bir hafta içinde tüm yapılan yarışların neticeleri hesaplandıktan sonra düzenlenecek olan gala gecesinde Karadeniz şampiyonu kupanın sahibi belirlenecektir. Kulüp olarak 2022 yılında daha görkemli coşkulu Uluslararası mahalli yarış ile tekrardan Ünyelilerin karşısına çıkacağız. Kupalarımız hayırlı olsun. Tüm kulüp üyelerimizi kutluyor tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum