Reklam
Reklam

VE ARPACIOĞLU İYİ PARTİ'DE...

2014 yılında görev süresinin dolmasıyla Ünye Belediye Başkanlığı görevini bırakan ve tekrar aday olmayan Ahmet Arpacıoğlu'nun İYİ Parti'nin yarın (13 Ekim Çarşamba) yapılacak olan Grup Toplantısında İYİ Parti saflarına geçeceği öğrenildi.

VE ARPACIOĞLU İYİ PARTİ'DE...
12 Ekim 2021 - 19:24 - Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 21:33
10 yıllık görev süresi boyunca Ünye'de Kültür ve Turizm Festivalleri, Atatürk Parkı, Çamlık-Ayanikola Yürüyüş Yolu, Ünye Cumhuriyet Meydanı, Doğu ve Batı Arıtma Tesisleri, ilçenin 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Tesis, Asarkaya düzenlemeleri, Tabakhane Projesi gibi faaliyetlerle adından söz ettiren Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun Çarşamba günü İYİ Parti'ye üye olarak tekrardan aktif siyasete dönmesi bekleniyor. Özellikle son aylarda İYİ Parti'nin Ünye'deki bazı yöneticileri ve üyeleriyle görüştüğü kamuoyu tarafından bilinen Arpacıoğlu'nun merkez sağın Türkiye'de yükselen yıldızı İYİ Parti'ye üye olmasının Ünye'de ve Ordu'da siyasi atmosferi değiştirecek gibi. Görev süresi boyunca ve görev süresi sonrası bağımsız kuruluşlar tarafından Ünye'de yapılan siyasi kamuoyu araştırmalarında ilk sırada çıktığı bilinen Arpacıoğlu'ya rozetini yarınki grup toplantısında İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in takacağı öğrenildi. Toplantıya Parti'nin Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk'ün de katılması bekleniyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Murat YILDIZ
    2 yıl önce
    Ünye’ye sayısız eser kazandırmış ve kendini bu anlamda her seferinde ispat etmiş olan Sayın Arpacıoğlu’nun eğer seçimi kazanırsa başarılı olacağı kanaatindeyim. Kendisinin kamuoyunun nabzını iyi tuttuğunu ve bu anlamda güçlü alt yapı oluşturma tecrübesine sahip olduğunu biliyoruz. Gelecek seçimlerde kendisine ve belediye başkanlığına aday olacak kişilere şimdiden başarılar diliyor, özellikle ilçemizi hak ettiği değerlere ulaşma noktasındaki hizmet yarışlarında muvaffakiyetler diliyorum.