Reklam
Reklam

YATAŞ'IN DİVANEV'İ ARTIK ÜNYE'DE

Yataş’ın yeni markası olan Divanev’in Ünye’deki ilk ve tek mağazası, Ünye’nin öncü kuruluşlarından Gürsoylu Grup tarafından hizmete girdi. 

YATAŞ'IN DİVANEV'İ ARTIK ÜNYE'DE
25 Mayıs 2022 - 17:47
Ali Gürsoylu ve Uğur Odabaşı imzası taşıyan Divanev Mağazası, 25 Mayıs Çarşamba günü Burunucu Mahallesi Çamlık karşısındaki yerinde görkemli bir törenle açıldı.

Yine Gürsoylu Grup’a ait olan Çamlık Life Konutlarının giriş katındaki mağazanın açılış töreninde düzenlenen çekilişle 25 sürpriz hediye de sahiplerine ulaştı.

 “Başarılı Bir Çalışma Yaptığımıza İnanıyoruz”

Kurdele kesim töreni öncesi yaptığı konuşmada tüm davetlilere teşekkür eden Gürsoylu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürsoylu, “Bugün açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz Yataş Grup’un Divanev markası mağazalarımızın yeni bir markası olacaktır. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz mağazalara bir ilave olarak güzel başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz.  Bu güzel mağazanın açılışında bize desteklerini esirgemeyen Divan ev genel müdürü Sayın Emrah Tepe Bey ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” diyerek başarılı bir işe imza attıklarını belirtti.

Açılışa katılan Yataş Türkiye Satış Müdürü Emrah Tepe de “1976 yılında Anadolu’nun ilk sünger fabrikası olarak faaliyetine başlayan Yataş Grup, bugün Türkiye’nin her yerinde 800 mağazanın üzerinde mağazasıyla faaliyetine devam eden büyük bir kuruluş haline gelmiştir.  Bugün ise 75. Divanev Mağazamızı Ünye’de Gürsoylu Grupla birlikte hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

“Uzak Yerlerden Temin Edilen Ürünler Artık Ünye’de”

Yaptığı konuşmada vatandaşların ürün alırken uzak yerleri artık tercih etmelerine gerek kalmadığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’ye böyle bir markanın kazandırılması, iki yıllık pandemi sonrası memleketimizde evlenecek çiftlerin hem güzel hem kaliteli ve aynı zamanda uzak yerlere gidip de temin etmeye çalıştıkları bu ürünleri kendi ilçelerinde temin etme imkanına kavuşturdukları için Gürsoylu Grubuna teşekkür ediyoruz hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz. Bu mekandan hemşerilerimizin fiyat konusunda biraz daha uygun bir şekilde istifade etmelerini özellikle istirham ettiğimi belirtmek istiyorum.  Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“Emeği Geçenleri Kutluyorum”

Ordu Valisi Tuncay Sonel ise konuşmasında, Ünyeli iş insanlarını tebrik ederek, “Ali Gürsoylu beye, ailesine ve çalışanlarına Ünye’mize, Ordu’muza, ülkemize, milletimize böyle güzel bir iş yeri kazandırdığı için teşekkür ediyorum hayırlı bereketli olsun. İşveren aş veren her daim bizim başımızın tacı. Yöre insanımız gelecek buradan alış veriş yapacak ve çok anlamlı ve güzel bir dizayn olmuş emeği geçenleri kutluyorum. Ünyemize de bu yakışırdı zaten.” ifadelerini kullandı.
Kurdelenin kesimi sonrası, 2 dönümlük mağazayı gezen davetliler ve vatandaşlar, markaya ait ürünleri inceledi.

Açılış töreni sonrası 25 farklı ürün çekilişle davetlilere hediye edildi.
Açılışa, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Yataş Türkiye Satış Müdürü Emrah Tepe, iş ve siyaset insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum