Reklam
Reklam

YEŞİL BEYAZ'DAN ÜNYE BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren ve yeni yönetimin liderliğinde başarıyı hedefleyen bir sezona hazırlanan Ünye 1957 Spor Kulübü, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'yı ziyaret etti.

YEŞİL BEYAZ'DAN ÜNYE BELEDİYESİ'NE ZİYARET
29 Temmuz 2022 - 14:40
Ziyaret programı Kulüp Başkanı Osman Karayiğit ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Yeşil Beyazlı ekibin temsilcilerini başkanlık makamında misafir eden Ünye Belediye Başkanı Tavlı, yeni yönetimi tebrik etti.

Futbol kulübü yönetmenin kolay bir iş olmadığını ve bu ekipte başarı ışığını gördüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Tavlı, yol, su, altyapı gibi temel ihtiyaçların yanı sıra sportif faaliyetlerin de toplum için önemli bir hizmet olduğuna dikkat çekti. Ziyaretleri için kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tavlı, bu takımdan şampiyonluk beklediklerini sözlerine ekleyerek 1957'nin Ünye için en büyük reklam kalemlerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Karayiğit: "Ünye'nin Reklamını Yaparız"

Kulüp Başkanı Osman Karayiğit ise, 1957'nin kayyumdan çıkması ve gelinen süreçte desteklerini yanlarında hissettikleri Başkan Tavlı'ya kabulleri için teşekkür etti. Hedefler koyduklarını, transfer anlaşmaları sürecinde olduklarını ve kamp ile birlikte yeni sezona bomba bir ekiple hazırlandıklarını belirten Karayiğit, "Ünye'nin desteğini yanımızda görürsek yine Ünye'nin reklamını biz yaparız" ifadelerini kullandı.
Ziyaret, Ünye Belediye Başkanı ve Ünye 1957 Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerinin birlikte fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum