AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARGAN'DAN KURULUŞUMUZA '10 OCAK' ZİYARETİ

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve parti yöneticileri Pazartesi günü ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Nesnel Medya Ajans'a (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) ziyaret gerçekleştirdi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARGAN'DAN KURULUŞUMUZA '10 OCAK' ZİYARETİ
10 Ocak 2022 - 18:15
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetimine teşekkür etti.

“Bir Gün Değil, Her Gün Yanınızdayız”

Ziyarette basının önemine vurgu yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, her zaman basın camiasının yanında olacaklarını belirterek “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bu vesileyle Nesnel Medya Ajans'a ziyarette bulunduk. Ev sahipliğinden dolayı Ulvi Gündoğdu’ya ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum. Gazetecilik çok zor bir görev, özellikle halkın tarafsız ve doğru bilgi alması noktasında özveri içerisinde çalışılması gereken çok önemli bir müessese. Basının ne kadar zor şartlar içerisinde görev yaptıklarının farkındayız. Bu kutsal mesleğin de bir o kadar ulvi olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle ben çok kıymetli gazeteci arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin bu özel gününü tebrik ediyorum. Bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Tüm basın, medya camiamızın ve başkanlarımızla gelmiş olduğumuz Nesnel Medya Ajans'ın bu özel gününü tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.” sözleriyle gazetecilik mesleğinin kutsal ve aynı zamanda zor bir görev olduğunu belirtti.
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu da ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ sebebiyle kendilerini ziyaret eden AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“Basın Her Zaman Özgür Olmalı”

Konuşmasında basının her zaman özgür olması gerektiğini vurgulayan Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu “Bugün ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bizleri ziyaret ettiniz. Öncelikle bu anlamlı, nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bizlerin gazeteciler, basın mensubu, medya mensubu olarak zaman zaman sıkıntıları oluyor. Daha demokratik daha özgür,  kendimizi doğru ifade edebileceğimiz mecraları zaman zaman bulamayabiliyoruz. Bunu da sizlere aktarmış olalım. Bu sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Gerek kamu kurumları nezdinde, gerek siyaset nezdinde bazen çok ince çizgiler de olabiliyor. Daha özgür, daha güzel, daha adil bir toplumda gazeteciler de daha adil ve hakkaniyetli haberler yaparlar diye düşünüyorum. Bu anlamlı ziyaretiniz için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına, şahsınıza, partinize ve bütün ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye belirterek meslek şartlarının zorluğunu ve temennilerini iletti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum