Reklam
Reklam

ATİKLER DOST FINDIK, 23 NİSAN ÇOCUKLARINI UNUTMADI

Ordu’nun en büyük fındık işleme tesislerinden olan Atik Grup Dost Fındık Şirketi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

ATİKLER DOST FINDIK, 23 NİSAN ÇOCUKLARINI UNUTMADI
23 Nisan 2022 - 18:07 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 18:09
23 Nisan Cumartesi günü saat 13.00-17.00 arasında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ziraat Bankası’nın önünde gerçekleştirilen etkinlik, çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.
Etkinlikte dileyen çocuklara insan sağlığına uygun ve kullanışlı, çocuklar için hazırlanmış boya malzemeleri ile ebeveynlerin kontrolünde Çocuk Gelişimi alanında eğitimli kadın uzmanlar tarafından yüz boyama işlemi yapıldı.

Etkinlikte görevli uzmanlar çocuklara, Dost Fındık’ın kendi üretimi olan ‘PİNDUK’ marka kakaolu fındık kremasından ikram etti.

Bir yandan da ailelere ve çocuklara Türk Bayrağı dağıtımı yapılırken, 23 Nisan’ın ruhuna uygun bir etkinlik düzenleyen Atikler Dost Fındık’ın Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan Bakan gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak, “Biz Dost Fındık olarak her zaman çocuklar için bir şeyler yapmak istiyoruz. Özellikle ‘Pinduk’  markamız ve çikolata markamız üzerine çocuklarla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yüz boyama ve bizim ürünlerimizden çikolata ikramımız oldu. Her zaman çocukların bize vermek istediği bir mesaj vardır biz hep bunun peşindeyiz. Bu dünyada gençlerden gelecek fikirler, mesajlar bizim için her zaman değerlidir. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onların söylediklerine kulak vermemiz gerekiyor. Atikler Dost Fındık olarak spora, kültüre, çocuklara, geleceğe yatırım yapmak bizim mottomuz. Çocukların mutlu olduğunu görünce biz daha çok mutlu oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bakan, sosyal sorumluluk alanında bundan sonra da birçok faaliyette bulunacaklarını belirtti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum