BAŞKAN ALBAYRAK, OKUYORUM'UN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak, Okuyorum Gazetesi'nin 13. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Nesnel Medya Ajans'a 'tebrik ziyareti' gerçekleştirdi.

BAŞKAN ALBAYRAK, OKUYORUM'UN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
01 Haziran 2022 - 18:26
Daire Başkanı Albayrak, Merhum İşletme Müh. Doğan Gündoğdu tarafından 1 Haziran 2009 tarihinde kurularak ilkeli ve objektif gazetecilik anlayışıyla yayın hayatına giren ve bugün de hâlâ Ünye'de Nesnel Medya Ajans bünyesinde haftalık olarak yayınlanmaya devam eden Okuyorum Gazetesi'nin 13. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kendisini ağırlayan Nesnel Medya Ajans (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu'ya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in selam ve tebriklerini ileten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Albayrak; "Gazetenizin 13. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Gazeteler ve gazeteciler bizim için son derece önemlidir. Sayın Bakanımız ve belediyemiz her zaman basın kuruluşlarımızın yanındadır. İlkeli yayıncılık yapan tüm gazetecilerimiz bizim mesai arkadaşımız ve gözbebeğimizdir. Bu vesile ile hemşerilerimizin haber alma hakkına hizmet eden Okuyorum Gazetesi’nin fikir babası ve kurucusu Rahmetli babanız Doğan Gündoğdu'ya da Allah'tan rahmet diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu ise nazik ziyareti için Başkan Albayrak'a ve gıyabında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum