BAŞKAN HACIİMAMOĞLU "ESNAFIMIZIN DERDİNE ORTAĞIZ"

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu'dan bir esnaf ziyareti daha.

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU "ESNAFIMIZIN DERDİNE ORTAĞIZ"
19 Nisan 2022 - 16:42 - Güncelleme: 19 Nisan 2022 - 17:31
MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu ve ilçe yönetimi, Niksar caddesi ve Betonyol mevkiinde ziyaretler gerçekleştirerek esnafın sorunlarını dinledi.

Siyasi çalışmalarını aktif bir şekilde devam ettiren Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu, hız kesmeden Ünye esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Art arda ziyaretler gerçekleştiren Başkan Murtaza Hacıimamoğlu "Ünyemize gönül verdik. Esnaf kardeşlerimizle bir araya gelip dertlerine ortak olduk. Sadece Ülkemizde değil dünyada bir kiriz var. Ülkemiz İnşallah bunların da üstesinden gelecektir." dedi.

Ramazan Ayı'nda esnaf sohbetlerine ve onların dertlerini dinlemeye devam eden Başkan Murtaza Hacıimamoğlu İlçe esnafından ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Esnaf ve vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, "Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. Biz Ünye esnafımızın her zaman yanındayız. Dertlerini sıkıntılarını dinlemek ve elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Esnafımızın şikayet ve isteklerini gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olacağız. Her zaman esnafımızın yanındayız. Partimizin kapısı esnaf kardeşlerimize, vatandaşlarımıza her zaman açıktır." dedi.

Ziyaretlerinin ardından Başkan Hacıimamoğlu, kendilerini güler yüzle karşılayan esnafa misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum