GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HELVACI: "BİZE, PARTİ KURAMAZ DEDİLER, HEPSİNİ YAPTIK"

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı 1. Geleneksel iftar programında parti teşkilatı ve vatandaşlar bir araya geldi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HELVACI: "BİZE, PARTİ KURAMAZ DEDİLER, HEPSİNİ YAPTIK"
19 Nisan 2022 - 18:04
Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, 1. Geleneksel İftar programında Ünye’ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı’nın da katılımıyla Ünye Çakırbey Düğün Salonu’nda iftar programı düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Adem Ağca programda yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz 26 Şubat 2022 tarihinden bu güne kadar Yeniden Refah Partisi’ni Ünye’de hak ettiği konuma getirdiğimize inanıyor ve gayretlerini esirgemeyen tüm yönetim kuru üyesi, kadın kardeşlerimiz ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

İftar programına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Bize Parti Kuramaz, Kongre Yapamaz Dediler Hepsini Yaptık”

“Bu bir iftar organizasyonudur siyasi bir organizasyon değildir. Türkiye’nin 81 ilinin 922 ilçesinde teşkilatlanmamızı tamamlayan bir parti olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz yola çıkarken bunlar parti kuramaz gibi sözler söylediler, biz partimizi kurduk. Kongre yapamaz dediler, belki de Cumhuriyet tarihinin en muazzam kongresini gerçekleştirdik. Tam 50.000 kişiyle Ankara Arena stadında kongremizi yaptık. Bunlar üye yapamaz dediler, 200.000 üzerinde Yargıtay da kayıtlı üyemiz var. Islak imzayla 350.000 üzerinde üye ile nerdeyse bugün Mecliste grubu olan partilerin üstünde üye sahibiyiz.”

‘Rüşvet Alan da Veren de Melundur’

“Ünye’mizde bugün esnaf ziyareti yaptık. Milletimizin bize olan teveccühü buradaki ilçe teşkilatımızın heyecanı dipdiri. Böyle bir teşkilatının sokağa yansıması neticesinde biz bu başarıları elde ediyoruz. Biz diyoruz ki inşallah Dr. Fatih Erbakan’ı en kısa zamanda Cumhurbaşkanı yapacağız. Tabi bunlar heyecanlı teşkilatlarımızın sayesinde oluyor. Fakat çok üzülerek belirtmek istiyorum ki ülkemizin de içinde bulunduğu durumun da bunda çok büyük etkisi var. Bugün esnaf kardeşlerimizi gezdik. Ben dün şu ürünü 69 TL’ye satıyorum diyen esnaf sattığı fiyata aynı malı alıp yerine koyamıyor. Dün unun çuvalı şu fiyattı bugün bu fiyata geldi. Çimento şuydu bu fiyata geldi, etin yanına zaten yaklaşılmıyor. Diyelim ki yağcılarda stokçuluk var, tamam yağ pahalanır. Ama a’dan z’ye bütün ürünlere zam gelir mi arkadaşlar, bunu stokçulukla nasıl açıklayabilirsiniz? Peki ya benzinin fiyatının fırlamasına ne demeli? Benzinde de mi stokçuluk var? Devlet de stokluyor demek ki, doğalgaz, elektrik öyle. Bir dahaki gelişimde Ünye Belediyesi Kapısına ‘Rüşvet Alan da Veren de Melundur’ Yazısı İstiyorum”

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatını iftar programı Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Barutçu, İl Başkanı Hasan Aygün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum