DEV DALGALARIN ARASINDA AZ KALSIN CANINDAN OLUYORDU

Ünye Atatürk Mahallesi Aynikola Mevkiinde Ada olarak bilinen yerde denize giren ve dev dalgaların arasında boğulma tehlikesi geçiren 15 yaşında İsmail O. olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından denizden kurtarıldı.

DEV DALGALARIN ARASINDA AZ KALSIN CANINDAN OLUYORDU
05 Haziran 2022 - 17:13 - Güncelleme: 06 Haziran 2022 - 07:04
Pazar günü saat 13.15 sularında Aynikola mevkiinde yürüyüş yapan Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Gazeteci Ulvi Gündoğdu, denizde bir gencin çığlık atarak arkadaşı için yardım istemesi üzerine hemen 112 Acil çağrı merkezini arayarak durumu bildirdi.

Ardından olay yerine çok kısa bir süre içinde 112 Acil servis ekipleri ve ardından kısa bir süre içinde de Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi.

Ekipler gelinceye kadar dev dalgalarla boğuşan genç bu esnada ada olarak bilinen yerin yanındaki kayalıklara çıkmayı başardı. Akıntı ve rüzgarın etkisiyle takati kalmadığı görülen genci olay yerine gelen İtfaiye dalgıçları hiç düşünmeden denize girerek bulunduğu yerden çevredeki vatandaşların korkulu ve heyecanlı bakışları arasında karaya çıkarmayı başardı.

15 dakika boyunca dev dalgalarla mücadele eden genç iyi yüzmesi ve soğukkanlılığı sayesinde ekipler kendisine ulaşıncaya kadar dev dalgaların arasındaki mücadelesini sürdürdü.

Olay yerine çok sayıda polis ve bekçi memurları da gelirken, ilk müdahalenin 112 Ambulansında yapıldığı İsmail O. Ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Büyük bir boğulma tehlikesi geçiren İsmail O. ve arkadaşlarının piknik yapmaya gittikleri alanda spontane olarak denize girdikleri öğrenilirken, Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum