Reklam
Reklam

GENÇLER İYİ PARTİ'YE AKIN ETTİ!

Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun oğlu Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu, İYİ Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi.

GENÇLER İYİ PARTİ'YE AKIN ETTİ!
11 Aralık 2021 - 16:20 - Güncelleme: 11 Aralık 2021 - 18:18
Cumartesi günü İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen görev takdimi törenine Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Av. Tahir Kürşat Arpacıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda genç de partiye katılarak Genç Kollarındaki yerini aldı.

Başkan Cuhacı: “Sizlerle Çalışmaktan Çok Mutlu Olacağız”

Törende konuşan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı,  “Meral Akşener gibi çok çalışkan, çok iradeli, çok güzel iletişimi olan bir başkanımız var. Hiç durmuyor Ankara onun için diyor ki %99’unu Meral Hanım yapıyor bize görev %1 düşüyor. Biz de bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Sizlerle daha güzel olacak her şey. Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var: “genç fikirli demek gerçek fikirdir” diyor ama biliyorsunuz her gencin fikri gerçek değil, her yaşlının fikri de doğru değil. Genç fikir demek bilimin ışığında, çağdaş, aydınlık fikir demek. Siz Atatürk Türkiye’sinin çocuklarısınız ben sizin genç fikirler ile donanımlı geldiğinize inanıyorum. Sizlerle çalışmaktan mutlu olacağım. Hepinize başarılar diliyorum, çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullanarak mutluluğunu dile getirdi.

İlçe Başkan Yardımcısı Sider: “Tahir Kardeşimiz Görevini Layıkıyla Yapacaktır”

İYİ Parti Ünye Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Sider de törende yaptığı konuşmada, “Ünye ilçe teşkilatı olarak gençlik kolları yapılanmasını tamamlamış bulunmaktayız. Başta ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere bu yapılanmada emeği geçen ve büyük gayret gösteren herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak eğitime nasıl önem veriyor ve gençlerimizi geleceğin teminatı olarak görüyorsak iyi parti olarak gençlerimize ve partimizin gençlik yapılanmasına da büyük önem veriyoruz. Her biri birbirinden değerli kardeşlerimizi bu çatı altında toplamaktan ve bu davaya hizmet etmeyi ortak hedef edinmekten dolayı gerek teşkilatımız adına gerek şahsım adına mutlu ve onurluyum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’ in söylediği gibi “medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” bu sözden ilham alarak partimize katılım sağlayan cesur kardeşlerimiz sayesin de ‘İyiler Hareketi’ her geçen gün daha da güçlenerek büyüyor. Bizler de bu sayede umudumuzu kaybetmiyor ve davamız için birbirimize daha da kenetleniyoruz. Hepimizin iyi tanıdığı benim de kardeşim gibi sevdiğim Av. Tahir Kürşat Arpacıoğlu bu davada bende varım diyerek ‘İyiler Hareketine’ katıldı. Ben de İYİ Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine değerli kardeşimiz Tahir Arpacıoğlu’nun başarıyla sürdüreceğine inancım sonsuzdur. Kendisine görevin de başarılar diliyorum. Aramıza katılan bu değerli genç kardeşlerimize de hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum.” ifadelerine yer verdi.

Tahir Kürşat Arpacıoğlu: “Ünye’de Gençler Olarak İYİ’ler Başlattık”

Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Av. Tahir Kürşat Arpacıoğlu ise yaptığı konuşmada, “Sözlerime başlamadan önce bu güzel cennet vatanı bize bırakan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz Atatürk, der ki; “Gençler cesaretimizi idame ettirecek olan sizlersiniz. Sizin aldığınız terbiye ve irfan ile fikir hürriyetini vatan sevgisini ve insanlık medeniyetin en büyük timsali olacaksınız. Cumhuriyeti biz kurduk ve siz yaşatacak ve O’nu yükselteceksiniz.” Bu sözleri rehber edinerek bugün gençler olarak Ünye’de “İYİLER HAREKETİ”ni başlattık. Bu İyiler Hareketine ayrım yapmadan tüm genç kardeşlerimizi de ayrıca davet ediyorum. Biz gençler olarak eşitlik, ayrımcılık istemiyoruz, fikir hürriyeti istiyoruz. Adalet istiyoruz ve bunun çok önemli olduğuna inanıyoruz ve her zaman bu değerler ışığında hareket edeceğiz. Buna sonuna kadar emin olabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Törende son olarak Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu konuştu.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bugün gençler artık bizden sonra devam ediyorlar. Geleceğimizin umudu olan gençlerimize güveniyoruz ve gençlerimize hep beraber destek oluyoruz. İnşallah onlarla birlikte Türkiye İYİ olacak ve İnşallah çok uzun olmayan bir zaman içerisinde Meral Akşener Başbakan olacak.” şeklinde konuştu.

Ahmet Arpacıoğlu, konuşmasının ardından İYİ Parti Gençler Kolları Başkanı olarak atanan oğlu Av. Tahir Kürşat Arpacıoğlu’ya parti rozetini de takdim etti.

Konuşmaların ardından partiye taze kan olarak katılan Gençlik Kolları üyeleri de kısaca kendini tanıttı.

Başkan
Av. Tahir Kürşat Arpacıoğlu

Yönetim Kurulu Üyeleri;

Adem Türköz
Ecz. Doğukan Demir
Av. Hami Cerrahoğlu
Dyt. Akın Tokatlı
İnşaat Müh. Kutay Can Korkmaz
Burak Durmuş
İnşaat Müh. Burcu Kaygı
Stj. Mali Müşavir Elif Çelik
Enes Atabay
Turgay Işık
Ahmet Can Arpacıoğlu
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum