Reklam
Reklam

HAKAN GÜLTEKİN'DEN ÜNYE ZİYARETİ

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin Ünye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

HAKAN GÜLTEKİN'DEN ÜNYE ZİYARETİ
28 Nisan 2022 - 10:41 - Güncelleme: 28 Nisan 2022 - 10:46

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Asarkaya Kent Ormanı'nda yapımını tamamlamak üzere olan Panorama Kafe ve Restoran ile Seyir Terası çalışmalarını yerinde inceledi.  Başkan Tavlı, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i vatandaşların iftarlılarını açması için kurulan Gönül Sofrasında ağırladı.

“GÖNLÜMÜZ BİR, İFTARIMIZ BİR”

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ‘in Ünye ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Tavlı; “Ünye'mizi daha yaşanabilir ve özellikle turizm açısından tercih edilen bir kent haline getiriyoruz. Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte baştan aşağıya yenilediğimiz Asarkaya Kent Ormanı'mızda yapımını tamamlamak üzere olduğumuz Panorama Kafe ve Restoran ile Seyir Terası çalışmalarımızı inceledik.

Bu akşam, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin'in de katılımıyla gönül soframızda vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık. Gönül soframıza eşlik eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Kardeşliğimizi beraberliğimizi pekiştiren bu sofranın kurulmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun.

İlçemizin her alanda gelişmesi adına ortak çalışmalar yaptığımız Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin'i, Ünye'mizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum