Reklam
Reklam

HALKIN İÇİNDEKİ BAŞKAN HACIİMAMOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR!

Göreve geldiği günden bu yana Ünye’yi karış karış gezen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

HALKIN İÇİNDEKİ BAŞKAN HACIİMAMOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR!
09 Aralık 2021 - 18:10
Merkez ve kırsal demeden sürekli sahada olan MHP İlçe Başkanı Hacıimamoğlu, dur durak bilmeden esnafları dolaşarak sorunları bizzat yerinde dinliyor.

Ünye’nin birçok farklı lokasyonunda esnafları ziyaret eden Başkan Hacıimamoğlu, son olarak şehir merkezinde Kazancılar sokak esnafını da ziyaret etti.

Gittiği yerlerde yakın ilgi ve alaka ile karşılaşan Hacıimamoğlu, “Çalınmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacağız. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Her hafta farklı mahalle ve köylerde olan ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde ülkenin bekası için Cumhur İttifakı’nın birlikteliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Hacıimamoğlu, “Amacımız milletimize efendi değil, hizmetkar olmaktır. Bu bilinçle büyük milletimizin ve hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. ”diye konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum