Reklam
Reklam

İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU: "BUNUN HESABINI HALK SİZE SORAR"

Bir dizi ziyaret için memleketi Ordu’ya gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Ünye’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU: "BUNUN HESABINI HALK SİZE SORAR"
28 Mayıs 2022 - 20:00
Altınordu ve Fatsa ziyaretleri sonrası 28 Mayıs Cumartesi günü Ünye’ye gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı ile birlikte Ünye esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyareti programında kalabalık bir partili grup da Dervişoğlu’ya eşlik ederken, çevre ilçelerin başkanları da esnaf ziyaretine katıldı.

Ünye-Akkuş-Niksar Caddesi’nde ziyaretlerine başlayan Dervişoğlu, kalabalık bir partili grupla esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Dervişoğlu ziyaret sonrası, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı karşısında bulunan Şehitler Anıtı önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında Ordu’nun problemleriyle ilgili tespitlerin yapıldığını ve Salı gününden itibaren konuların mecliste gündeme getirileceğini ifade ettiler.

“Bütün Anadolu’yu Dolaşıyoruz”

İlçe Teşkilatının çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “Ordu ziyaretime çok farklı anlamlar yüklemenin anlamı yok ben bu memleketin çocuğuyum. Memleketimde olmaktan gurur duyuyorum. Böyle bir teşkilatım olduğu için iftihar ediyorum. İl Başkanımızın ifade ettiği gibi problemleri yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini ortak akılla belirlemek üzere 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren bütün Anadolu’yu dolaşıyoruz. Çok duygu doluyum, buraların evladı olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

“Yaylalarımıza, Derelerimize, Adalarımıza Göz Diktiler”

Ordu’nun çevre sorunlarına değinen Dervişoğlu, “Ordu vilayetinin yüzde yetmişinden fazlasını maden sahası olarak belirlemişler. Ben Ünye’nin mesele çevre olunca nasıl direnç gösterdiğini bilen bir insanım. Yaylalarımızı, derelerimizi işgal ediyorlar, ormanlarımızı yok ediyorlar, bunlar yetmezmiş gibi bir de adalarımıza göz diktiler.” ifadelerini kullandı.

“Bunun Hesabını Halk Size Sorar”

Konuşmasının devamında Ordu Valiliğine ve Ordu Büyükşehir Belediyesine uyarıda bulunan Dervişoğlu, “Bu memleketin deresinden, dağından, yaylasından, denizinden, adasından ellerini çeksinler. Sayın Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanını Uyarıyorum. Rantabl olmayan bir projeyi çok büyük maliyetlerle gerçekleştirmiş olursanız bunun hesabını halk size sorar. Denizin ortasına bir seyir terası yapacaksınız. Oranın güvenliğinden kim sorumlu olacak? Orada kötü bir iş yapıldığında bunun hesabını kim nasıl verecek? Rant kapısından bakmayı beceremiyorlarsa güvenlik kapısından bakmalarını tavsiye ediyorum. Şayet çevresel duyarlılıklarımızı göz ardı ederek vatandaşla inatlaşarak bir iş yapmaya kalkarlarsa ve benim Ünyelim Fatsalım Ordulum burada bir direniş sergileme ihtiyacı duyarsa, kanımın son damlasına kadar yanlarında olacağımı burada belirtiyorum.” dedi.

“Bu İktidarın Bir Seçimlik Ömrü Kalmıştır”

Erken seçim hakkında da açıklama yapan Dervişoğlu, “İyi Parti olarak erken seçim ne zaman olursa olsun biz hazırız. Ayrıca Erken seçim bizce muhtemeldir. Kazanabilecekleri bir seçim olursa haftaya pazara yaparlar ama kaybedecekler. Bu iktidarın bir seçimlik ömrü kalmıştır.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum