Reklam
Reklam

KIZILAY ÜNYE ŞUBESİ'NDEN AKÜLÜ SANDALYE BAĞIŞI

Türk Kızılay’ı Ünye Şubesi, engelli ihtiyaç sahiplerine araçlarını ulaştırmaya devam ediyor.

KIZILAY ÜNYE ŞUBESİ'NDEN AKÜLÜ SANDALYE BAĞIŞI
20 Aralık 2021 - 17:10
Pazartesi Günü Türk Kızılay’ı Ünye Şubesi önünde gerçekleştirilen akülü sandalye bağışı töreninde Türk Kızılay’ı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu ihtiyaç sahiplerine araçlarını teslim ederek mutluluğunu dile getirdi.

İsmet Küçükoğlu “Dördüncü Aracımızı Teslim Etmenin Sevincini Yaşıyoruz”

Türk Kızılay’ı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu yapılan bağıştan mutlu olduklarını belirterek “Ünye Kızılay Şubesi olarak sevinçliyiz. Bugün bir engelli aracı daha teslim ediyoruz. Dördüncü aracımızı bize müracaat eden arkadaşlarımıza teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. Umarım bundan sonraki gelecek taleplere de, ihtiyaç sahibi olanlara da tekrar bu araçlardan gelir ve onlarında teslimi yaparız. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.  Tabi ki bütün engelli arkadaşlarımıza araç temin edebilme imkânımız yok, içlerinden titizlikle seçiyoruz. Gerçekten ihtiyacı olanlar bize bundan sonra müracaat edebilirler. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Teşekkürlerimi sunuyorum, kazasız belasız kullansınlar.” dedi

Yeni araçlarına kavuşan Pembe Yılmaz ve Cemal Ustaoğlu çok mutlu olduklarını, Türk Kızılay’ına ve Türk Kızılay’ı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum