Reklam
Reklam

MİLLETVEKİLİ DR. YEDİYILDIZ: "2023'E BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE OLARAK GİRECEĞİZ"

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ünye İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programında konuştu.

MİLLETVEKİLİ DR. YEDİYILDIZ: "2023'E BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE OLARAK GİRECEĞİZ"
20 Aralık 2021 - 16:15
Pazartesi günü gerçekleşen kahvaltılı programda AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdulkadir Demir’in yanı sıra parti yöneticileri katıldı.
Milletvekili Yediyıldız programda, Türkiye’deki ekonomik krizden, pandemiden, TÜİK’in açıkladığı il olabilecek 25 ilçe arasında olan Ünye’nin olmasıyla alakalı yapılan çalışmalardan bahsetti.

Başkan Argan:Küresel Bir Saldırıyla Karşı Karşıyayız”

Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan “Ülkemiz, devletimiz ne zaman başını kaldırmak istese, ne zaman kendi kendine yetmek istese küresel emperyalizm oyununa gelerek çaba sarf ediyorlar. Yaşamış olduğumuz, 15 Temmuz bunun en büyük göstergesidir. Bu milletin inancı, azmi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde asla gerçekleşmeyecek, ülkemiz buna asla müsaade etmeyecek bunu net bir şekilde gördük. Küresel bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bu süreçte özellikle Kur ile oynayarak, Ülkemiz üzerindeki bu oyunları, insanları kaosa sürüklemek istemelerini görüyoruz. Vatandaşlarımız bu oyunların farkında, Türkiye artık oyun kuran bir ülkedir. Bundan sonraki süreçte aziz milletimiz, bu necip milletimiz birbiriyle pençeleşmiş şekilde kardeşliğimizi tesis etmek adına hep bir arada olacaktır.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Yediyıldız, “Akkuş-Niksar Yolu, 2022 Yılının Sonunda Bitecek”

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ise programda yaptığı konuşmada, şimdiye kadar Ordu ve Ünye’ye karayolunda büyük yatırımlar yapıldığını, Akkuş-Niksar yolunu, yolun 2022 yılının sonunda biteceğini belirterek  “AK Parti’nin Ordu ve Ünye’ye yapılan yatırımlar arasında sadece karayolu bazında anlatsak yarım saatimizi alır. Bizler kilometrelerce yol yapmışız ancak Akkuş-Niksar yolunu nasıl olduysa atlamışız. Ben bu yolun tarihine baktığımda bizler yol icraatına başladığımızda asfalt olarak en iyi yol orasıymış. Her gelen burası iyi, dursun diğer tarafları yapalım derken Akkuş-Niksar yolu en sona kalmış. Bu yolu 2022 yatırıma aldık. 10 km’si duble yol, geri kalan ise normal yol olarak 2022 yılının sonunda bitirmek üzere konuşmalarımızı gerçekleştirdik.” sözleriyle Ünye-Akkuş-Niksar karayolunun tamamlanmasıyla ilgili tarih verdi.

“2023’e Bağımsız Bir Türkiye Olarak Gireceğiz”

Konuşmasında, dünyayı etkisi altına alan pandemiye de değinen Milletvekili Şenel Yediyıldız “Dünya’nın ve Türkiye’nin şartları hep değişiyor. Pandemi belası bütün Dünya’yı salladı. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde pandemiyi en kolay ve ucuz atlatan ülkelerden biri olduk. Yapmış olduğumuz hastaneler sayesinde hiçbir hastamız mağdur olmadı ve dışarıda kalmadı. Maalesef Ordu’da pandemiye dikkat etmiyoruz ve Ordu vaka sayısı olarak en yüksek illerden bir tanesidir. Aşı, maske ve mesafe tedbirlerine dikkat etmemiz gerekmektedir. Pandeminin bitmesine doğru Türkiye bir bağımsız ekonomi harekâtına başladı. Ancak bize karşı bir saldırı başladı ve şu anda bu saldırıya karşı savaşımıza devam ediyoruz. Bu saldırı başladığında bizler mecliste bütçe maratonundaydık. O maratonda planlanan bütçeyi yok etmek adına her şeyi yaptılar. Büyük Birlik Partimizin Başkanı diyor ki, “Türkiye’de her ay Amerikan yetkililer ile görüşen partiler var. Bunlardan birisi Ana Muhalefetin Lideri, diğeri de onun yardımcısıdır.” Bunlar ne konuşuyor belli değil. Benim tahminimce dışarıdan olan saldırıları içeriden de onlarla insanlar kışkırtılıyor. Bizler bu savaştan başarıyla çıkacağız ve 2023’e bağımsız bir Türkiye olarak gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Ünye’nin, Ordu’nun Bir Parçası Olduğunu ve Ayrılmayacağını Düşünüyorum”

TÜİK’in açıkladığı il olabilecek 25 ilçe arasında olan Ünye’nin il olması durumu ile ilgili de değerlendirmede bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız;Bu konuya Ünye’nin menfaatleri, Ünye’nin şanı ve şöhreti ile Ordu bazında bakmak lazım. Ünye’nin il olması Ünye’nin şanı ve şöhreti açısından önemlidir. Ünye’nin il olmasının Ünye’nin menfaatleri açısından çok faydalı olmayacağına inanıyorum. Ayrıca Ünye’nin, Ordu’nun bir parçası olduğunu ve ayrılmayacağını düşünüyorum. Ordu bir büyükşehirdir ve Ünye ayrıldığında Ordu’nun büyük şehirliği ile oynanmış olur. Bundan dolayı böyle bir şeyi onaylamıyorum.” dedi.







 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum