MEMLEKET PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZDEMİR: "BASIN ÖZGÜR OLMALI"

Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir ve parti yöneticileri Salı günü ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Nesnel Medya Ajans'a (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) ziyaret gerçekleştirdi.

MEMLEKET PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZDEMİR: "BASIN ÖZGÜR OLMALI"
12 Ocak 2022 - 10:01
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu nazik ziyaretlerinden dolayı Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir ve yönetimine teşekkür etti.

“1961 Yılında Yasallaşmış Haklara Ek Olarak İyileştirilmesi Gereken Sosyal Hakların Verilmesini Temenni Ediyorum”

Ziyaret sırasında basın haklarına değinen, Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Gazeteciler özellikle ülkemizde, öncelikle yerel medyada zor koşullarda, sosyoekonomik koşullarda görev yapmaya çalışan, haberden habere koşan emekçi kardeşlerimiz. 1961 yılında yasallaşmış haklarına ek olarak bugün hala iyileştirilmesi gereken sosyal haklarının da bu vesileyle verilmesini temenni ederek bu anlamlı günü kutluyorum. Bağımsız, özgür, demokratik koşullarda çalışmalarını temenni ediyorum”
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu da ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ sebebiyle kendilerini ziyaret eden Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“Bizlere Güç Verdiniz Desteğinizi Hissetmek Çok Güzel”

Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu Memleket Partisi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sayın Sebanur Delican Özdemir ve yönetimine böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.  Bizlere güç, destek verdiniz desteğinizi hissetmek çok güzel bunu belirtmek isterim. Memleket Partisi olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum