SAADET PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN'DEN '10 OCAK' ZİYARETİ

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve parti yöneticileri Salı günü ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Nesnel Medya Ajans'a (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) ziyaret gerçekleştirdi.

SAADET PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN'DEN '10 OCAK' ZİYARETİ
11 Ocak 2022 - 18:20
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu nazik ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetimine teşekkür etti.

“Yerel Medyamız Bizim İçin Vazgeçilmezdir”

Ziyaret sırasında konuşan, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün Nesnel Medya Ajans - Okuyorum Gazetesi imtiyaz Sahibi Ulvi Gündoğdu ve çalışan arkadaşların gününü kutlamaya geldik. Her zaman ifade ediyoruz yerel medyamız bizim için vazgeçilmezdir. Yerel medyamızın desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bugün Ulusal Basını destekleyen, haber kaynağını ulaştıran yerel medyamızdır.  Yerel medya bizim gözümüz kulağımızdır. Zor şartlar ve imkânlar dâhilinde görev yapılıyor. Hem çalışanlarımız hem gazetecilerimiz, bu ekonomik zor şartlar altında emek sarf eden, gazeteleri çıkarma noktasında mesai gözetmeden çalışan tüm gazeteci kardeşlerimizin gününü kutluyorum.”
Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu da ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ sebebiyle kendilerini ziyaret eden Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“Yerel Basın Ne Kadar Özgür ve Güçlüyse Toplumda O Kadar Güçlü Olur”

Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu Saadet Partisi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Böyle anlamlı bir günümüzde bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim gazeteciler olarak bazı sıkıntılarımız var. Daha adil bir toplumda, daha özgür, daha demokratik teamüllerin işlev kazandığı platformlarda sesimizi duyurmak istiyoruz. Bir toplumda yerel basın ne kadar özgür ve güçlüyse toplum da o kadar güçlü olur. Halk da o kadar özgür olur, halk da sesini daha özgür platformlarda güçlü bir şekilde duyurmuş olur. Bizim sıkıntılarımızı da kendi siyaset mecralarınızda üst kademelerinize en doğru şekilde ileteceğinizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum