Reklam
Reklam

MHP'DEN ÜNYE GÜCÜ FK'YA TATLI SÜRPRİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Gücü Futbol Kadın Takımı’nın antrenmanına katılarak tatlı ikramında bulundu.

MHP'DEN ÜNYE GÜCÜ FK'YA TATLI SÜRPRİZ
18 Şubat 2022 - 17:37
Ünye İlçe Stadyumu’nda ki antrenmanda Hatay Spor maçının hazırlıklarını sürdüren Ünye Gücü Futbol Takımına bir tepsi tatlı ile sürpriz bir ziyarette bulunan MHP Ünye İlçe Başkanı futbolculara tatlı ikramında bulundu.

“Sporun ve Sporcunun Yanındayız”

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, “Bugün Ünye gücü kadın futbol kulübü ve futbol oynayan bayan arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı olarak ziyaret etmek istedik.  Sizin de malumunuz olduğu gibi futbol artık dünyaya mal olmuş,  etki alanı sınırları aşmış ve insan bakımından inanılmaz bir taraftarı olan bir spor dalıdır. Bayan arkadaşlarımızın da vermiş olduğu katkı gerçekten ortadadır. Daha da önemlisi futbol sporu alanında Ünye’mizin de adını duyurmaları bizler içinde ayrıca gurur veren bir kaynaktır. Bizler de bugün destek olmak amaçlı sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu gösterebilmek adına bugün bayan arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olarak ziyaret ettik.” İfadelerini kullandı.

“Takımımız Bu Sene Ünye’ye Şampiyonluk Hediye Edecek”

Ünye Gücü Futbol Kadın Takımı’na maç öncesi destek ziyareti gerçekleştiren Ünye Gücü FK Teknik Direktörü Muhammet kışla , “Ziyaret biraz sürpriz oldu. Bu ziyarete çok teşekkür ediyoruz. Keşke Ünye’deki bütün siyasi parti temsilcileri de bu şekilde takımımızı ziyaret etseler. Sadece siyasi parti ekseninde değil, tüm sivil toplum kuruluşlarının bu takıma sahip çıkması ve destek vermesi lazım. Bu ziyaret için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Takımımız hedefleri büyük zaten. Oynadığımız karşılaşmalarda aldığımız sonuçlarda bunu gösteriyor. Yarın zorlu bir maça çıkacağız. İnşallah galibiyet elde edeceğiz. Bu galibiyeti de Sayın Başkanımıza hediye etmek istiyorum. Yarın tribüne de başkanımızı bekliyoruz. Takımımız bu sene Ünye’ye şampiyonluk hediye edecek. Bunun içinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerde bizi mutlu ediyor. Bizi daha güçlü kılıyor. İnşallah yolumuza bu şekilde devam edeceğiz.” Diyerek ziyaretleri için MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu’na teşekkür etti.

Cumartesi günü Hatay spor karşısında Ünye Gücü FK ‘ya başarılar dileyen Hacıimamoğlu, bir süre futbolcularla kısa paslarla oyun oynadıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum