Reklam
Reklam

SİYASİ PARTİLERDEN 'ÜNYE'NİN İL OLMASI' İÇİN TAM DESTEK

TÜİK’İN açıkladığı veriler üzerine Ünye'nin İl olmaya aday 25 ilçe içinde yer alması ÜTSO ve STK Üyelerini harekete geçirmişti. Geçtiğimiz hafta AKP VE MHP ziyaretleri gerçekleştiren STK Üyeleri ÜTSO önderliğindeki ziyaretlerini hızla sürdürmeye devam ediyor.

SİYASİ PARTİLERDEN 'ÜNYE'NİN İL OLMASI' İÇİN TAM DESTEK
24 Aralık 2021 - 14:43
Ünye’nin il olması için atılması gereken her adımı atmaya hazır olduklarını belirten ÜTSO önderliğindeki STK üyeleri, Cuma günü İYİ Parti, BÜYÜK BİRLİK Partisi, YENİDEN REFAH Partisi’ni ziyaret ettiler. STK üyeleri, Ünye’nin il olması, yapılacak çalışmalarda destek olunması için parti içi ziyaretlere kaldığı yerden devam ediyor.

İrfan Akar  “Yurt İçi ve Yurt Dışından desteklerini belirten Vatandaşlarımız Var”

Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar ve STK üyeleri, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar  “ TÜİK’in açıkladığı verilerden dolayı biz Ünye sivil toplum örgütleri olarak bu durumda neler yapabiliriz adına toplandık. Herkesin desteğini almak için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin olumlu geçmesinden ötürü mutluyuz. Bizleri gerek yurt içi gerek yurt dışından arayarak desteklerinin tam olduğunu belirten vatandaşlarımız var. İYİ Parti olarak sizlerin de desteklerinizi görmekten ziyadesiyle mutlu oluruz.” diye belirtti.

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı “Elimizden ne geliyorsa İYİ Parti olarak yapmaya hazırız”

ÜTSO Başkanı İrfan Akarın Ünye için beraberlik açıklamasına sıcak baktıklarını ve her zaman destek vereceklerini belirten İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı “Ünye’nin İl olması daha iyi hizmet alınması adına olumlu bir adım olur. Elimizden ne geliyorsa İYİ Parti olarak yapmaya hazırız. İnşallah çıkılan bu yolda başarılı olunur, her şey iyi olur.” ifadelerini kullandı.

Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar “ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Ünye’nin kültürel bir zenginliği barındırdığını, Ünye’nin hak ettiği değeri görmesi adına her türlü gayreti gösterdiklerini belirten Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar ve STK üyeleri, ziyaretlerini sürdüreceklerini, gördükleri destekler karşında mutlu olduklarını belirttiler. Büyük Birlik Partisi Ünye İlçe başkanlığı ve YENİDEN REFAH Partisi Ünye İlçe Başkanlığı ziyaretlerini gerçekleştiren Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar,  AK Parti ordu milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız’ın talihsiz bir açıklama yaptığına da değinerek çıktıkları bu yoldan dönmeyeceklerini,  Şuana kadar ziyaret ettikleri partilerin destek vereceklerini belirten İrfan Akar, Ünye’yi il yapmak için çalışmalarının süreceğini belirtti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum