TEKNOFEST ORDU'YA GELİYOR

Son yıllarda gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yaparak adından sıkça söz ettiren Ordu, Türkiye'de düzenlenen havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali Teknofest’e ev sahipliği yapacak.

TEKNOFEST ORDU'YA GELİYOR
14 Haziran 2022 - 18:24
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek olan festival kapsamında teknoloji sevdalısı gençler 29-31 Temmuz tarihlerinde 7 farklı dalda Ordu'da yarışacaklar.

7 Farklı Dalda Yarışma Düzenlenecek

İstanbul’a ulaşamayan kişilere festivale katılmaları konusunda katkıda bulunmak amacıyla bir yıl İstanbul’da bir yıl da Anadolu illerinden birinde yapılan festivalin adresi bu yıl Ordu olacak.
Milli teknolojileri teşvik edip geliştirmek ve insanları bu alanda bilinçlendirmek hedefiyle tüm halka açık ve ücretsiz olacak festival kapsamında Tarım Teknolojileri Yarışması, Tarımsal İKA Yarışması, Sürü Robotlar Yarışması, Karma Sürü Simülasyon Yarışması, Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması, Jet Motor Tasarım Yarışması, Akıllı Ulaşım olmak üzere 7 farklı dalda yarışma düzenlenecek.







 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum