ÜNYE GÜCÜ FK'DAN VALİ SONEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ünye Gücü Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, TFF Kadınlar 1.Lig’e yükseldikleri 2021-2022 sezonunda takıma ve sporculara gösterdiği ilgi ve desteklerinden ötürü Ordu Valisi Tuncay Sonel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

ÜNYE GÜCÜ FK'DAN VALİ SONEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
14 Haziran 2022 - 18:58
Ziyaret sonrası kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“TFF Kadınlar 2.Lig B Grubu’nda namağlup, gol yememe rekoru kırarak şampiyonluk yaşadığımız ve 1.Lige yükseldiğimiz 2021-2022 sezonunda kulübümüze ve takımımız formasını terleten futbolcularımıza gösterdiği yakın ilgi, alaka ve teveccühün yanı sıra bu zorlu süreçte kulübümüze sağladığı katkılardan dolayı değerli Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e sporcularımız, yönetimimiz, kulübümüz ve Ünye ilçemiz adına teşekkürlerimizi arz ederiz.

“İlimize Süper Lig’i Getireceğiz”

Türkiye’nin yükselen değeri kadın futbolunda Ordu ilimizi 1.Lig’de temsil edecek tek takım olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız, Süper Lig parolası ile çıkacağı bu yolda Sayın Valimizin manevi desteğini her daim yanında hissetmeye devam edecektir. Mülki ve idari amirlerimizin desteği, motivasyonu ile ilimize Süper Lig’i getireceğimize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle kulübümüzü maddi manevi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum