Reklam
Reklam

TERZİLER VE KUAFÖRLER ODASINDA STATÜKO KAZANDI

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerimde kazanan isim mevcut başkan İsmet Çat oldu.

TERZİLER VE KUAFÖRLER ODASINDA STATÜKO KAZANDI
14 Ocak 2022 - 10:09
Çekişmeli geçen oylamanın sonucunda 6 dönemdir başkanlık koltuğunda olan İsmet Çat, oyların çoğunluğunu alarak kazanan taraf oldu.

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Genel Kurulu, 13 Ocak Perşembe günü Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. 510 üyesi bulunan oda seçimlerinde 386 oy geçerli, 9 oy geçersiz sayıldı.

Seçimde 510 üyeden 386 üye oy kullandı. Kullanılan oyların 197’sini alan mevcut Başkan İsmet Çat 6. Dönem için güven tazeledi. Cihan Altun  110, Mehmet Karaman ise 70 oy aldı.

“Oda’mızı Yeni Bir Binaya Kavuşturmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Seçim sonrası açıklama yapan Ünye Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Çat, “Sandık başkanı, seçim kurumuza ve divan başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Esnaf arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Biz 3 aday olarak karşınıza çıktık. Onları da tebrik ediyorum. Biz büyük bir aile camiası içindeyiz. Tüm arkadaşlarımıza, esnaf kardeşlerimize bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Beni bu süreçte hiç yalnız bırakmadılar, desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Benim yanımda oldular. Yine birlikte çalışacağız. Bana güç verdiniz. Size daha çok hizmet vereceğim. Size daha çok proje yapacağız. Oda’mızı yeni bir binaya kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız ve inşallah kavuşturacağız.” dedi.

Ünye Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Çat’ın yönetimi, “Süleyman Arıyurt, Yusuf Şahinoğlu, Ruhi Taş, Abdullah Uysal, Hasan Gümüş, Hüseyin Kartal.” İsimlerinden, Denetim Kurulu ise, “Tuğba Sürgit, Sevgi Türk, Gülhan Sezer.” isimlerinden oluşuyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum