TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ÜNYE İLÇE BAŞKANI MURAT YÜKSEL ÇELEBİ OLDU

Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Partisi’nin Ünye İlçe Başkanlığı görevine Murat Yüksel Çelebi atandı.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ÜNYE İLÇE BAŞKANI MURAT YÜKSEL ÇELEBİ OLDU
22 Şubat 2022 - 11:15
TDP Ünye İlçe Başkanlığı görevine atanmasıyla ilgili açıklamada bulunan ve Aile ve Çocuk Gelişim Hizmetleri Uzmanlığı yapan Murat Yüksel Çelebi, “‘Çare Sarıgül’ sloganlarının yükseldiği çağdaş, Atatürkçü, inançlara saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan tüm insanları bir araya toplayan, bir anlayışla sahalarda olacağız. Yıllardır hayranlıkla takip ettiğim Genel Başkanım Mustafa Sarıgül ve İl başkanımız İlhan Kaya Beyefendi’ye beni bu göreve getirdikleri için sonsuz teşekkür ederim. Ötekisi olmayan bir anlayış ile kimsenin adamı olmadan çare arayanların partisi olacağız.” dedi.

“Partimize katılan hiç kimseye daha önce hangi partiye oy verdin, nerelisin, gibi sorular sormayacağız, mutluluğa hoş geldin, dostluğa, kardeşliğe vatan sofrasına hoş geldin diyeceğiz.” sözleriyle açıklamasına devam eden Başkan Çelebi, “Kısa süre içerisinde parti binamızı açacağız, açılışımıza Genel başkanımız Mustafa Sarıgül katılacak. Tüm hemşerilerime verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkür ederim.” dedi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum