ÜNYE BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

Ünye Belediyesi, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında ilçe genelinde lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu.

ÜNYE BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DESTEĞİ
16 Aralık 2021 - 18:05 - Güncelleme: 16 Aralık 2021 - 18:13
Kitapların dağıtım töreninde konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.

Ünye Belediyesi, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptığı istişareler sonucunda üniversite ve liseye giriş sınavlarına hazırlanan son sınıf öğrencilerinin kaynak kitap eksiğinin giderilmesi için çalışma başlattı. Yapılan protokol ile temin edilen 3 bin 700 kitabın öğrencilere dağıtımı gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokgöz “Ünye Belediyemize ve Başkanımıza Eğitime Destekleri Teşekkür Ediyoruz”

Törende konuşan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Ünye Belediyemiz ile eğitimde işbirliği protokolü kapsamında öğrencilerimize kaynak kitap dağıtımı yapıyoruz. İlçemizde 8. ve 12. Sınıflarda eğitim öğretime devam eden bütün öğrencilerimize ücretsiz olarak kaynak kitaplar ulaştırılacak. Bununla birlikte öğrencilerimiz için birinci ve ikinci dönem olmak üzere kazanım değerlendirme sınavları yapılacak. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımız bizleri destekliyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Tavlı “Öğrencilerimizin Her Zaman Destekçisiyiz”

Kitap dağıtım töreninde konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Üniversitelere ve liselere giriş sınavlarına hazırlanan genç kardeşlerimizi okullarında ziyaret ederek hem sohbet ettik hem de taleplerini dinledik. Belediye olarak pandemiden dolayı eğitimde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için ne yapabiliriz diye Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişare içerisindeydik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Ünye’mizdeki liselerde ve ortaokullarda eğitim gören ve sınavlara hazırlanan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kaynak kitaplar aldık ve dağıtımını gerçekleştirmekteyiz. Liselerden üniversite sınavına hazırlanan 1900 öğrencimiz ile ortaokullardan liselere geçiş sınavına hazırlanan 1800 öğrencimize, toplam 3700 kaynak kitap ulaştırıldı. Ayrıca sene sonuna kadar bu öğrencilerimize belediyemizin destekleriyle 6 adet “Kazanım Değerlendirme Sınavı” yapılacak.” dedi.

Başkan Tavlı “Gençlerimize Yapılan Yatırımlar Hiçbir Şekilde Fazla Değildir”

Başkan Tavlı konuşmasına “Gençlerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkânları kullanmaya hazırız. Gençlerimizin çalışması, başarılı olması ve güzel makamlara gelmesi bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Gençler bizlerin geleceği ve yarınlarımızın teminatıdır. Gençlerimize yapılan yatırımlar hiçbir şekilde fazla değil her zaman bir eksiktir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim camiamızın ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yanlarında olacağız” diye devam etti.

Ünye Kaymakamı Işık; “Eğitime Destek Veren Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise “Eğitimle ilgili öğretmenlerimize, okullarımıza görev ve sorumluluk düştüğü gibi esasen eğitimin kalitesinin arttırılması için topyekûn bütün kurumlarımızın işbirliği içerisinde olması çok önemli bir konudur. Bu anlamda belediye başkanımıza bu güzel hizmeti için çok teşekkür ediyor, sınavlarda öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Kitap dağıtım törenine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Belediye Meclis üyeleri Recep Güdek ve Mehmet Arslan ve protokol katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum