Reklam
Reklam

CİHAN ALTUN, ODA SEÇİMİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Ocak ayı içinde yapılacak olan Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçimlerine, Naturel Kozmetik Sahibi Cihan Altun aday olduğunu açıkladı.

CİHAN ALTUN, ODA SEÇİMİ İÇİN DESTEK İSTEDİ
17 Aralık 2021 - 14:05 - Güncelleme: 17 Aralık 2021 - 14:17
“Artık Değişim ve Birlik Olma Zamanı”

Ekibiyle birlikte Cuma günü Ünye’de bir restoranda düzenlediği kahvaltı programında Ünye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığını açıklayan Cihan Altun, oda üyelerini ve esnafları ağırladı.
Başkan Adayı Altun yaptığı basın açıklamasında “Artık değişim ve birlik olma zamanı” dedi.

 “Yeni Bir Vizyon Kazandırmak İçin Oda Yönetimine Talibim”

Açıklamasında, geçmiş süreçlerden ders alarak, kurum ve esnaflar arasında köprü görevi göreceklerini söyleyen Altun, ”Daha önce başkan adaylığımızı açıklamıştık şimdi de beraber yol yürüyeceğimiz arkadaşlarla bir araya geldik. Geçmiş süreçlerden ders alarak hiçbir üyemizin yalnız olmadığını göstermek, sorunlara hep birlikte çözüm üretmek, üyelerimiz arasında birlik beraberliği en üst düzeye çıkarmak, odaya yeni bir vizyon kazandırmak için oda yönetimine talibiz. Bütün üyelerden destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kendisin de uzun yıllardır sektörün içinde olduğunu belirten Altun “Toplantımızın amacı; Hep birlikte odaya nasıl katkılarda bulunabiliriz, daha şeffaf, daha adil nasıl yönetebiliriz ile alakalı fikir alışverişinde bulunmak hem de kendi bilgilerimizi, görüşlerimizi paylaşmaktır.” dedi.

“Oda İle Esnaf Arasındaki Köprü Tamamen Yıkılmış Durumda”

Altun, konuşmalarına ellerinde seçim listesi olmadığından bu konudan rahatsızlık duyduklarını belirterek “Elimizde seçim listesi yoktur. Odamızdan listeyi istedik, hem şifahen hem de resmi olarak yaptığımız başvurulara “Kişisel Verileri Koruma Kanunu” istinaden listeyi veremeyeceklerini söylediler. Biz de kendi çabalarımızla şuana kadar 400 üyemize ulaşmış durumdayız. Bizim amacımız bütün üyelere ulaşmak, fikirlerimizi onlara aktarmaktır. Oda ile esnaf arasındaki köprü tamamen yıkılmış durumda. Geçirdiğimiz pandemi süreci de bunu gösterdi. Biz istiyoruz ki bizim esnafımız bir aile ve bu aile içerisinde herkes birbirinin derdini sıkıntısını bilsin ve hep birlikte sorunlarımıza çözüm bulalım. Bunun için de Oda yönetimine talip olduk.” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum