Reklam
Reklam

ÜNYE'DE,  ORMEK YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (ORMEK) bünyesinde olan Ünye Meslek ve Sanat Eğitim (ORMEK) merkezinin öğretmen ve kursiyerlerin eserlerinden oluşan yılsonu sergisi açıldı.

ÜNYE'DE,  ORMEK YILSONU SERGİSİ AÇILDI
16 Mayıs 2022 - 18:03
16 Mayıs Pazartesi günü Ünye Yalı Kilisesi’nde açılan sergide öğretmenlerin ve kursiyerlerin bir yıl boyunca yapmış olduğu 22 farklı branştan ürün sergilendi.

Başkan Tavlı;“Üreterek Aile Ekonomisine Katkı Sağlanır”

Açılışta konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediyemizin 7’den 70’e alanda uzman öğretmenler tarafından yetiştirilen bilgi ve becerilerin ortaya konduğu sanatsal eserlerin sergilendiği ve ziyaret edildiği burada buluştuk.  Herkesin beceri ve yeteneklerini geliştirmek ve alanında uzman öğretmenler ile birlikte çalışmalar yapılmasına ciddi destek verdiler. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilimize ve ilçemize bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  ORMEK faaliyetleri üzerinden, evde oturmaktansa kendi alanlarımızdaki becerilerimizi geliştirerek onu üretime dönüştürerek aile ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu eserleri hemşerilerimize sergilemekten çok memnunuz. ORMEK sergisi ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter İnan;“ORMEK, Kesintisiz Üretim Atölyesine Dönüşmüş”

Ünye Belediye Başkanı Tavlı’nın ardından konulan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan da ORMEK’in önemine değinerek “ORMEK, Hayatın her alanına dokunan, değerli hemşerilerimizin hoşça vakit geçirdiği, kendilerini geliştirdiği Sayın Başkanımızın “Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu” sloganına uygun olarak kesintisiz üretim yapılan bir atölye haline dönüşmüştür.  ORMEK kurslarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3395 grup ve 73239 kursiyerin hazırladığı yılsonu sergisi üç gün boyunca Ünyeli vatandaşları bekliyor.

Açılış törenine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum