Reklam
Reklam

ÜNYE GÜCÜ FK, EKİBİNİ TANITTI!

Ünye Gücü Futbol Kulübü; Tüm ekibini kamuoyuna tanıttı.

ÜNYE GÜCÜ FK, EKİBİNİ TANITTI!
19 Şubat 2022 - 18:01 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 18:08

Ünye’de 2016 yılında Ecz. Hüseyin Gerçeker başkanlığında kurulan Ünye Gücü Futbol Kulübü, kadın futbol takımı ve kadın voleybol takımı başarılı bir sezon geçiriyor.
Ünye Gücü FK, 19 Şubat Cumartesi günü Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenledikleri kahvaltı programıyla Kulüp Yönetimi, teknik ekip ve sporcularını Ünye kamuoyuna tanıttı.

Kışla: “Karadeniz Geniş Ama Bize Dar”

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı teknik sorumlusu Muhammet Kışla programın açılış konuşmasında, “Sahada bizi temsil eden teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu süreci bundan sonra daha kuvvetli, ayak seslerimizi daha şiddetli ve spor salonunda, futbol sahalarındaki alkışların temposunun daha kuvvetli olacağı günlerin yolunu açtık. Karadeniz çok geniş ama bize dar diyoruz. Ünye’mizin hem kadın futbolunda hem voleybolda en üst seviyede temsil etmek üzere çıktığımız bu yolda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

BaşkanTavlı: “Kızlarımız İlimizin ve İlçemizin Birer turizm Elçileri”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2016 yılında başlayan ve bugün gelinen noktaya vesile olan Kulüp Başkanı Hüseyin Gerçeker, eşleri Esra Gerçeker, yönetimi, teknik ekibi ve sporcularını tebrik ediyorum.  Dünyada baktığımızda erkek egemen gibi bir görüntü olsa da kadınımızın ne kadar başarılı olduğunu, neler yapabileceğini gösteren kızlarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Demek ki emek verince, heyecan duyunca, gerçekten yürekten isteyince nelerin yapılabildiğine bugün burada şahit oluyoruz. Bu kızlarımız aynı zamanda ilimizin ve ilçemizin birer turizm elçileri.” dedi.

Kaymakam Işık: “Ünye’mizi En İyi Şekilde Temsil Ediyorsunuz”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Bu başarı tablosunun oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Ünye’mizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Her zaman sizin destekçiniziz. Bundan sonra da başarılarınızın devamını diliyoruz.” ifadelerinde bulundu.
Program Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Ünye Gücü FK Başkanı Ecz. Hüseyin Gerçeker, yönetimi, teknik ekip ve sporcuların katılımı ile gerçekleşti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum