Reklam
Reklam

ÜNYE GÜCÜ FK KADIN FUTBOL TAKIMI FARKLI BAŞLADI!

TFF Kadınlar 2.Lig B Grubunda sezonun ilk maçında deplasmanda Kayseri temsilcisi Kılıçarslan Yıldızspor ile karşı karşıya gelen Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçta rakibini sahadan silerek 8-0 mağlup etti ve ilk hafta zirveye oturdu.

ÜNYE GÜCÜ FK KADIN FUTBOL TAKIMI FARKLI BAŞLADI!
05 Şubat 2022 - 19:39
Kayseri Argıncık 1 nolu sahada maça hızlı başlayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı üst üste ataklarla rakip kalede gol ararken 7.dakikada sahneye çıkan Medine Bozali nefis bir şutla gol perdesini açtı. İkinci gol için yüklenen maçı adeta tek kaleye çeviren kızlar üst üste fırsatları değerlendiremezken 29. dakikada Medine Bozali bir kez daha fileleri sarstı ve skoru 2-0 yaptı.

Üçüncü gol ise savunmanın sigortası Sevilay Duman'dan geldi. 40. dakikada sol çaprazdan kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden serbest atışta topun başına geçen Sevilay Duman çok sert vurdu, yerden de seken top kalecinin solundan filelerle buluştu. Bu gol ilk yarının skorunu belirleyen gol olarak kayıtlara geçti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili atıklarla başlayan Ünye Gücü FK kadın futbol takımı 59. dakikada Buket Karadağ'ın golüyle farkı 4'e çıkarttı.

66. dakikada organize ataktan Aleyna Meral'in vuruşunda skoru 5-0 yapan futbolcu kızları birbirinden nefis hareketlerle izleyenlerin büyük beğenisini aldı. Maçta gol perdesini açarak takımının yıldızlaşan oyuncusu Medine Bozali’nin nefis hareketlerle kaleyi karşısına alıp yaptığı sert vuruş önce üst direk sonra kale çizgisine düşerek oyun alanına geri döndükten sonra yine rakip kalede gol koklamaya devam etti.

76. dakika ve 84.dakikada iki kez daha sahne alan Medine Bozali attığı güzel gollerle izleyenlere adeta şapka çıkarttı ve skoru 7-0 yaptı. Sezon başı transferi Medine Bozali maçı 4 golle tamamladı. Maçın 72. dakikasında oyuna giren sağ bek Sevilay Yeşilot, 87.dakika jeneriklik bir gol attı. Kaleyi cepheden gören yaklaşık 25 metreden serbest atışta topa mermi gibi vuran Sevilay Yeşilot, topu doksana taktı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Müsabakanın 90 dakikası Ünye temsilcisinin 8-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı, ilk hafta gol averajı üstünlüğü ile zirvenin sahibi oldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum