Reklam
Reklam

ÜNYE'YE İL OLMA YOLUNDA PLAKALI DESTEK!

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Ünye’nin il olması kapsamında başlatılan ‘Sancak Beyliği’nden Vilayete, 82 Ünye’ kampanyasına plakalı destek.

ÜNYE'YE İL OLMA YOLUNDA PLAKALI DESTEK!
22 Şubat 2022 - 18:57
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı “İl olmaya aday ilçeler” listesinde, 130 bini aşan nüfusuyla il olmaya aday 25 ilçeden biri olarak gösterilen Ünye’yi değerlendiren STK temsilcileri, “Neden olmasın?” diyerek Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantısında, “Ünye il olacak” imza kampanyası gerçekleştirmişti. ÜTSO öncülüğünde bir araya gelen Oda, Borsa ve STK başkanları, siyasi partiler ve dernekler kampanya için destek istedi. Büyük yankı uyandıran kampanyaya bazı vatandaşlar plakalarına 82 ekleyerek destek verdiler.

“İl Olma Aşkımız Artarak Devam Ediyor”

Bazı vatandaşların ‘Sancak Beyliği’nden Vilayete, 82 Ünye’ kampanyasına plakalı destek verilmesinden memnun olan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar , “ ilçemizin il olması için başlattığımız kampanyaya her alanda destekler artarak devam ediyor. Birçok arkadaşım araçlarının plakalarını 82 yapıyor, telefon numaralarını 82 yapıyor, il olma aşkımız artarak devam ediyor. İl olma konusunda gayretimiz artarak devam edecek, hevesimiz artarak devam edecek bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ayrıca Başkan Akar, Ünye’de bulunan STK temsilcileri ile yürütülen kampanyaya herkesin destek vermesini istedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum