ÜSTP'DEN 'POLİS HAFTASI' ZİYARETİ

Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP) Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü münasebeti ile Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk’ün nezdinde tüm polis teşkilatının yıldönümünü ve Polis Haftasını kutladı.

ÜSTP'DEN 'POLİS HAFTASI' ZİYARETİ
08 Nisan 2022 - 21:09
Ziyarette Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP) 2. Dönem Sözcüsü Ali Öztürk ve Yürütme Kurulu Üyeleri Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk’ü ziyaretlerinde, herhangi bir sorun ve sıkıntı olduğunda ÜSTP olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk ise bu anlamlı ve nazik ziyaret için Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP) üyelerine teşekkür ederek, gösterilen ilgi ve destek ifadelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette; Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP) 2. Dönem Sözcüsü Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ünye KENT Gazetesi sahibi Ali Öztürk, Yürütme Kurulu üyeleri Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, ÜSTP Yöneticileri Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, Akkuş Tuzak Derneği Başkanı İsa Türk,  Teknikerler Birliği Ordu İl Başkanı Musa Kıranlı ve Ünye Seyyar Sebze ve Meyveciler Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Ali Türk hazır bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum