Coşkun Özbucak

Coşkun Özbucak

ÇİZGİ
[email protected]

TEŞEKKÜRLER

20 Aralık 2021 - 13:07

Pazar günü (12.12.2021) Ünye’de kitaplarımı imzaladım. Bir yazar için en önemli zaman dilimi imza günü demek yanlış olmaz. Okurla yüz yüze gelmek, söyleşmek; heyecanı birlikte yaşamak ödüllerin en büyüğü olur. Benim için öyleydi.
           
Öncelikle beni okurlarla buluşturan Okuyorum Gazetesi Sahibi Ulvi Gündoğdu’ya teşekkür ediyorum. Sevgili Doğan Gündoğdu anılmadan olur muydu, O da aramızdaydı. İyi ki O’nu tanıma şansına sahip oldum.
           
Ordu Çevre Derneği yönetim kurulu üyesi olarak ekoloji mücadelesi kapsamında Ünye, Çaybaşı ilçelerine çok gidip geldim. Yeni dostlar edindim, bu kez onlar beni yalnız bırakmadılar. Teşekkür ediyorum.
           
İsim isim yazmak istemiyorum. Bir kişinin adını unutmuş olmak bana acı verir. Bu nedenle isim yazmadığım için sevgili dostlarım beni bağışlasın. Parti, sendika, dernek, oda temsilcileri ve yazar arkadaşların onurlandırmasını unutmak olur mu? Herkese tek tek teşekkür ediyorum.
           
Bu arada mekanını kullanmamıza izin veren Yason Coffee sahibi Uğur Davutoğlu’na ve ailesine de çok teşekkür ederim.
           
Ünyelilerle Okuyorum sayfasından seslenerek her hafta birlikte oluyoruz ancak böyle yüz yüze gelmek bir başka. Yazar için onur vericiliği yanında yeni teşvik de oluyor bu tür etkinlikler.
           
İmza günümde bulunanların büyük bölümü Nesnel Medya Ajans ve Okuyorum Gazetesi Sahibi Ulvi Gündoğdu aracılığıyla geldiler. Dayanışmanın güzel bir örneğini yaşadım.
           
Yaşanılan yerin değerini vurgulamak için “suyunu içtim, ekmeğini yedim” denir ya benim için de artık Ünye öyle oldu. Sosyal, demokratik, ekolojik çalışmalar nedeniyle sık sık geldiğim Ünye’de böyle bir buluşma için artık Ünyeliyim diyebilirim.
           
Herkese teşekkür ediyorum. Nice güzel günler dileğiyle…
           
           
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum